home
Fugro ©2018

Fugro World Wide

Local Presence - Global Reach

More than 13,000 Employees over 50 Countries

www.fugro.com

Bedrijfsprofiel

Neem contact met ons op

Hoofdkantoor
Veurse Achterweg 10
Postbus 63
2260 AB Leidschendam

T: +31 (0) 70 311 1333
E: info@fugro.nl
www.fugro.nl

Voor de contactgegevens van de regio kantoren verwijzen wij u naar de hiernaast staande lijst met vestigingen (in alfabetische volgorde).

 

Fugro NL Land B.V. heeft een vooraanstaande positie in Nederland met diensten op het gebied van Geo-onderzoek, Geo-informatie en Geo-advies, bestaande uit de werkgebieden Terreinonderzoek, Laboratorium en kwaliteitsborging, Geodetische uitvoering, Asset informatie, Geomonitoring, Geo-ICT diensten, Controlemetingen, Ondergrondse infra, Geotechniek en Hydrologie, Ontwikkeling infra, Waterbouw, Geo-Advies (Noord, Oost, Zuid, West) en Ecoplan. Bij de dienstverlening wordt via ons lokale netwerk geavanceerde technologie en actuele kennis gecombineerd voor geo-gerelateerde vraagstukken op het gebied van Infra, Bouw, Industrie, Water en Energie.

 

Door waardevolle kennis, capaciteit en ervaring van onze medewerkers in te zetten, worden - in samenwerking met opdrachtgevers en relaties - uitgekiende totaaloplossingen gerealiseerd. Hierdoor worden geo-gerelateerde risico’s zoveel mogelijk geminimaliseerd.

 

Naast kennis van geotechniek en hydrologie, waterbouw, geodesie, geomonitoring en geofysica, duurzaamheid en milieugerelateerde vraagstukken, zijn vanuit het wereldwijde netwerk van de Fugro Groep diverse andere technologieën en specialisten beschikbaar. Dit maakt het mogelijk om continu vernieuwende oplossingen te bieden, maar ook om internationaal opererende opdrachtgevers te bedienen op nagenoeg elke locatie wereldwijd.