home
Fugro ©2017

Seminar Aardbevingen 29 oktober 2015

News
5 October 2015


aardbevingen

Op donderdag 29 oktober 2015 organiseren wij een seminar Aardbevingen: interactie tussen ondergrond en constructies.

Inmiddels zijn er verbeterde inzichten in de effecten die de aardbevingen in Groningen hebben. Tijdens dit seminar komt de (internationale) state of the art kennis over de effecten van de geïnduceerde aardbevingen op ondergrond en constructies aan de orde. De NPR zal tijdens het seminar vanuit internationaal perspectief worden beschouwd. Daarnaast zullen wij u, samen met opdrachtgevers en constructeurs, aan de hand van vier sprekende thema’s uit onze praktijk, inzage geven in de effecten van dergelijke aardbevingen in de specifieke Groningse situatie. Ook worden probleemaanpak en mogelijke oplossingen aangedragen en met u besproken. Omdat met de juiste metingen belangrijke informatie kan worden verkregen over gedrag van de bodem en de constructies informeren wij u ook over de specifieke technieken die hiervoor (inter)nationaal worden toegepast.

Tijdens vier interactieve sessies kunt u vragen stellen en deelname aan discussies.

Wilt u het seminar graag bijwonen? Meld u dan aan bij FGSBVsecretariaatGroningen@fugro.nl. Wanneer wij nog plaatsen beschikbaar hebben ontvangt u van ons een bevestiging. Deze bevestiging is persoonlijk en is tevens uw toegangsbewijs.

News headlines

2 June 2015 - News

Fugro finaliste Etteke Roebroeks wint BestGraduates 2015!

BG_finaleOp vrijdag 29 mei nam Etteke het in de finale, die plaatsvond in de Rembrandt Tower in Amsterdam, op tegen elf andere toptalenten die uitkwamen voor o.a. Shell, BCG, NUON, PwC en Philips.

Read more